Lækker festmenu som altid skaber glæde og begejstring
Forretsbuffet
- Laksemousse flot pyntet med citron, dild, cherrytomater
- Cremet tunmousse med syltede rødløg og purløg
- Hjemmelavet kyllingesalat med baconcrisp og asparges
Hovedretsbuffet
- Svinekam med ramsløg
- indbagt kylling med broccolicreme
- Okseculotte med hvidløg
- Årstidens lækre salat
- Salatbar med revet gulerod / icebergsalat / ostetern / peberfrugt / cherrytomat / hj. lavede croutoner / ærter / majs / agurk / edamamebønner / jordbær / melon / druer
- Dressing
- Råstegte kartofler med urter og aioli
- Kolde minikarfofler med pesto og hvidløg
- Bearnaise og whiskysauce
Dessert
- Hjemmelavet frugtsalat med chokoladestykker
Pris pr. person 249,-
Tillæg for brød og smør til forret og hovedret 15,- pr. person / minimum 10 couverter / levering fra 75,-