Påskemenuer

Menu - buffet

Havspætte med remoulade og citron ( skal varmes )

Leverpostej med bacon ( skal varmes )

Frikadeller med rødkål ( skal varmes )

Marinerede sild med karrysalat

Tartelet med høns i asparges

Æg, rejer og mayo

Hjemmelavet tunmousse med rødløg og purløg

Hjemmelavet hønsesalat med bacon

Pr. person 179,-

Tilkøb af brød og smør 15,-

-------------------------------------------------------------

Påsketapas

Årets tapasplatte er portionsanrettet og består af følgende :

Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Hjemmelavet tunmousse med purløg og rødløg
2 minideller ( skal varmes )
1 stk. medisterpølse ( skal varmes )
Rødkål
Serranoskinke
Oliven, ost og pølse
Røget laks
Pesto og aioli
Paneret havspætte med remoulade og citron ( skal varmes )
Æg og rejer
Portionsbæger med leverpostej og baconcrisp ( skal varmes )
Marinerede sild med karrysalat
Påskeæg med nougat
Jordbær med chokolade



Pris pr. person ​185,- / fåes KUN som portionsanrettet i bakke

Tilkøb af brød og smør 15,-

Vi tilbyder​

Se​ vores kontrolrapport:

elite-smiley-white_236_418

DELI DELUXE​

Facebook

Find os her

↷​​