Påskemenuer
Menu - buffet
Havspætte med remoulade og citron ( skal varmes )
Leverpostej med bacon ( skal varmes )
Frikadeller med rødkål ( skal varmes )
Marinerede sild med karrysalat
Tartelet med høns i asparges
Æg, rejer og mayo
Hjemmelavet tunmousse med rødløg og purløg
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Pr. person 179,-
Tilkøb af brød og smør 15,-
-------------------------------------------------------------
Påsketapas
Årets tapasplatte er portionsanrettet og består af følgende :
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Hjemmelavet tunmousse med purløg og rødløg
2 minideller ( skal varmes )
1 stk. medisterpølse ( skal varmes )
Rødkål
Serranoskinke
Oliven, ost og pølse
Røget laks
Pesto og aioli
Paneret havspætte med remoulade og citron ( skal varmes )
Æg og rejer
Portionsbæger med leverpostej og baconcrisp ( skal varmes )
Marinerede sild med karrysalat
Påskeæg med nougat
Jordbær med chokolade
Pris pr. person 185,- / fåes KUN som portionsanrettet i bakke
Tilkøb af brød og smør 15,-